Laku Habis

Hai hai semua…assalammualaikum…

Masih dlm mood blajar lagi ni..alhamdulillah anak2 dh selesai exam sekolah agama.Exam sekolah kebangsaan pn dh dpt result.Result yg unexpected.Hari2 bebel kat anak2 bile time nk exam,bile dh dpt result,terdiam sekejap…huhuhu..

Dalam pada tu jugak 10 botol MWK yg ade kt tgn telah habis diborong oleh pengguna2 baru MWK.Alhamdulillah..nmpk x kat sini wanita2 diluar sana sudah mula mengambil langkah bijak untuk menggunakan MWK bagi mengatasi masalah yg mereka hadapi…Jgn kate wanita yg kelihatan lesu je yg ade masalah tau.yg dh sedia cantik pn,dlmnnye ade mslh..

For info,senang je nk mkn MWK ni.sebiji sehari selama 21 hari then rehat 7 hari sblm continue botol seterusnya.Bagi yg mengambil MWK ni utk perancang keluarga,kene ingat yea.Kene KONSISTEN n DISIPLIN.x nk nnt tanye ‘Eh dh mkn MWK pn blh lekat ke….’hah…itu yg kite x nak.

Ade customer baru ni ngadu anak dh setahun lebih baru nk mula makan MWK…Nape??Sbb lambat jumpe ngan MWK ni…Cari MWK ni pn sbb x thn bdn sakit2,letih,bdn x terjaga.Hsbnd pn asyik tegur dah x semesra dulu.Yeala ade anak ni bdn kite nk kene sihat n cergas dulu.Baru la kite blh menguruskn anak2 dgn sempurna.Insya Allah.Jom sblm tido ni kite mkn dulu sebijik MWK.Insya allah,esok pagi bgun,bdn pn sedap. xde malas2.

Okey mggu dpn MWK akn direstock.Sesiapa yg berminat utk mencuba MWK ni,amatla saya alu-alukan.Sebarang pertanyaan @ kemusykilan blhla wa/pm fad personal yea….

-fad pakai fad share 019-3058004-

Rumah oh Rumah

Erm..susahnye nk mencari rumah skrg…Act rumah tu ade.Cuma harganya tu yg x mampu milik .Setiap mggu balik Melaka.Masya Allah.Rata2 RM200 ke atas.Area Senawang.Dengkil,Seremban semuanya rm 300 ke ats.Mmg mampu tgk jela.

Alhamdulillah dpt satu rumah dekat Tanjung Minyak.Area Cheng naik atas sikit.rm 264K corner lot.Mintak doa kalian supaya dipermudahkn urusan kami sekeluarga.Ade je rumah bawah 150k kat melaka tu,tp rumah lame la.Ade satu yg kiteorg dpt rumah lame rm280k corner lot area bukit sebukor. Mmg dekat sgt ngan umah mak.Area bandar.Tp kalau blh nk mencari rumah baru..x bnyk yg nk direpair.

 

Selamat Datang ke FADENRASHOPPE.COM

Assalammualaikum dan semoga semua sihat la hendaknye di musim jerebu ni.huhuhu.baru lepas baik demam selsema.2 hr bdn ni  x larat nk tanggung sakit.x mengapa mungkin ade hikmah yg Allah nk beri disebalik sakit ni.Insya Allah.Tp kan mgkn jugak baru lepas kene ‘pau’ ngan ank2…abg aisyh dgn school busnye,along dini n angah anim dgn playdooh.dh berape kali beli playdooh pn x taula.Suke benar ank2 dgn playdooh.Katenye blh buat macam2,contohnye love utk mummy.Alahai anak.Manela x cair hati mummy kamu ni.Konon g subang parade nk mkn sushi.Hbs mkn sushi mntk g bookstore.Kate nk beli kamus,tp kamus xde.Tu yg terbeli bende lain.Alahaiiii anak.

Hari ni genap seminggu fad belajar buat blog dgn cikgu Pn Mahya MTarip secara online.Sesiape yg nk blajar dgn Pn Mahya ni blhla rodger2 fad yea.Nnt fad blh bg cntc no.Setakat ni dh 2 tugasan yg diberi.Dok godek2 blog ni dgn bantuan hsbnd n anak2,alhamdulillah siap gk tugasan yg diberi.Sejauh mane betul ke x,kite tggu penilaiannye nnt.Harap2 peluang yg ade dpn mata ni x berakhir separuh jalan.Juga semoga ilmu yg dicurahkan berguna utk fad dn utk semua.

Erm…nak tanyela agk2 siape yea kat sini,wanita,pernah melahirkan yg mengalami masalah seperti di bawah ni:

  • masalah keputihan yg teruk (guna pantyliner setiap hari)
  • period tidak teratur/senggugut setiap kali period
  • hormon tidak stabil
  • pembuangan air bsr yg tidak lawas
  • mengalami masalh berat bdn
  • angin dalam badan/bdn sakit2
  • letih/lesu se waktu bgun dr tidur
  • mempunyai masalh dgn kaedah perancang keluarga

Ok,selepas mengikuti kelas seminar Mulakan Bisnes Online anjuran Akademi Soho Mama pd 3 Oct yg lalu,maka timbulla minat utk belajar buat blog ni.Bukan minat sesaje tau.Di samping  berblog ni fad ingin  memperkenalkn/mempromosikan produk yg fad sendiri mkn khas utk penjagaan dalaman wanita,iaitu Maajun Warisan Keluarga (MWK) utk membantu wanita lain diluar sana yg mengalami masalah seperti yg fad nyatakan di atas.Rata2 kita ni kaum perempuan,selepas bersalin je semua berubah.Berubah dari segi ape,berubah dari segi masa,emosi,bentuk bdn juga kehidupan seharian kita.Di sini fad nk bantu kaum2 perempuan yg mengalami masalah bentuk badan dek kerana mengalami masalah yg dtg dr dalaman kita sendiri.Masalahnye seperti kat atas tu lah kan.Segala pertanyaan blhla wa/pm fad yea. Yg penting FREE CONSULTATION.

Selain itu juga,bila dah hbs blajar buat blog ni,insya allah fad akan mengikuti kelas menjahit pulak.Buat part time je.2 kali seminggu 4 jam selama sebulan.Kelas menjahit ni mmg sangat2 mendpt galakn dan dorongan dr en Hsbnd.Katenye dia pun nk join skali dek kerana cita2 dia yg minat bab2 designer ni terkubur shj slps tidak mendapat persetujuan dr emaknya.Kate en Hsbnd,saya disuruh menjahit dn en Hsbnd akan mereka.In sya Allah semoga diperkenankan suatu hari nanti.pssssstttt…my mil dh mention nk bg mesin jahit singer dia kat fad.Alhamdulillah.Seronoknye mak…terima kasih.Saaayangg mak.

Menjahit menjahit jugak.Nk bgtau fad baru je attand kelas meroti .Hehehe x de sijil pn.Dtg tgk kawan buat kelas meroti sambil promote oven NOXXA frm AMWAY.Best oven tu,sampai fad pn dh jd ahli AMWAY.Ape yg best sgt tu fad???Best sbb oven ni sbnrnye blh buat uli doh.Lps uli doh kite bakar lak dlm oven tu.Lani nk beli oven tu je…lps tu dh blh buat roti dn kek sendiri.Penat buat untuk ank2,dh puas mkn,kite buat utk jual plak yea.hehehe.tp kelas tu pn 1 hari je…mgkn akn follow up utk  kelas lain  plak lps ni…